Disclaimer

Het doel van deze uitgebreide disclaimer is om uit te leggen en ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe wij informatie gebruiken en diensten leveren.

Verzamelen en gebruiken van informatie:

We kunnen persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer, die u aan ons verstrekt wanneer u contact met ons hebt via onze website, telefoon of e-mail. Deze informatie wordt gebruikt om u diensten te verlenen, uw vragen te beantwoorden en u updates te sturen.

Contactgegevens:

U kunt contact met ons opnemen op het volgende adres

LwFisc BVBA - Boekhouding & Fiscaliteit

Gentsestraat 77, 9420 Erpe-Mere

Telefoon: 0499177061

E-mail: info@lwfiscboekhouding.com

Bescherming van persoonlijke informatie:

Wij zetten ons in om uw persoonlijke gegevens te beschermen. We gebruiken technische en organisatorische maatregelen om ongeoorloofde toegang en het uitlekken van informatie te voorkomen.

Openbaarmaking van informatie aan derden:

We maken geen persoonlijke informatie van gebruikers bekend aan derden, behalve als dit nodig is om u diensten te verlenen of als dit wettelijk verplicht is.

Communicatiekanalen:

We kunnen u op de hoogte houden van onze diensten en evenementen via e-mail, telefoon of een ander middel van uw keuze.

Wijzigingen in dit Privacybeleid:

We kunnen dit document van tijd tot tijd bijwerken. Wijzigingen worden van kracht wanneer ze op onze website worden gepubliceerd.

Lees dit document om te begrijpen hoe wij uw gegevens verwerken en hoe u uw persoonlijke gegevens kunt controleren. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens. Bedankt voor uw keuze voor LwFisc BVBA - Boekhouding & Fiscaliteit